Nyköping

tjenna folket.
kan ju berätta att jag just nu sitter på ett hotelrum i Nyköping. För er som inte vet det så är jag här över helgen för att utbilda mig till vattenskid domare samt kalkylator tror jag. idag har vi suttit oc haft lektioner från kl 10:00 tills kl 17:00 med lite raster och lunch. efter kl 17:00 så hade vi ett teoretiskt domar prov som jag får reda på imorgon om jag klara de.
morgondagen består utav att vi ska först ha lite genomgångar om hur kalkylator programet fungerar samt att göra det praktiska domar-provet.

Vi har just ätit middag och jag, David, Nicole David R och Martin R ska röra oss ut mot stan för att kolal om det finns något bra nattliv här.. sedan elelr annars ska vi sätta oss i relax/spa rumet och bara njuta av livet.

hoppas alla andra har det bra med, men vi hörs imrong eller så när det komer ett nytt inlägg ananrs om ni är i panik behov av att prata med mig kan ni ju ringa (ni som har mitt numer) :P

puss på er 

Fredag utan bella

käraste...
sitter här nu ensammen och har det väldigt segt borde packa men det orkar jag inte gör nu.
Idag är det ju fredag vilket betyder Let´s dance där då blondinbella INTE är med längre:)
imorgon far jag och david och några fler till Nyköping för att utbilda oss till vattenskid dommare, ska bli roligt och lite mysigt att bo på hotel det är ju inte varje dag.
påtal om inte varje dag så fyller ajg år snart eller om 27 dagar men jag vet fortfarande inte vad jag ska önska mig :(
men nu ska jag åter gå till let´s dance.

puss å kram på er som tycker om mig :D (hoppas att det finns någon som gör det där ute i allafall)

Hård dag

hej hej hallå dagboken är ju inte min start fras utan berts sådet skiter vi i.
Sitter här och youtubear lite kiss låtar, tänkte att jag ska bli en sådär rocker...
Det börja med att jag skulle lyssna å Niger dunk som är så inne men det hittade jag inget och sen så är det ju så dåligt och tråkigt att lyssna på så då blev det att jag lyssnade på rock istället.
Annars så har jag typ tagit det lungt idag och pillat navelludd...Efter som så många har fjortisar på sinna bloggar så tänkte jag ha gissa bögen idag istället...Onsdag

jäää då har man jobbat idag då, inge nog med det så har jag pluggat när jag kom hem också. inte varjedag som jag gör det, är faktis ganska stolt över mig själv :) hejja mig.

man lär sig ganska mycket saker under en dag så jag förstår vad man menar med att gamla har mycket erfarenhet och vet saker.
som att:
En trollslända lever i ungefär tjugofyra timmar.
En kackerlacka kan leva i nio dagar utan sitt huvud innan den svälter till döds.
Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
Att äta 1½ kg vattenmelon inkl kärnorna (viktigt) ger samma effekt som viagra.
Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser.

Idag kan jag då berätta att min granne Konungen har namnsdag idag...

tack för mig så länge puss å kram

Plugg bara

Åhhhh äntligen hemma från skolan, bara att börja slappa... Trode jag ja, tvärt om det första jag gjorde var att plucka ur och in i diskmaskinen för att få lite ordning på sakerna sen så nu måste jag sätta mig och plugga projekt arbete som ska vara klart om två 2 veckor har en del kvar att göra på det så det är bara att börja.
Men innan jag börjar plugga ska jag berätta att jag fick det just bekräftat av David Widén själv att han har gått med i en religon som han är emot inte vill öppna sig mer om men det han beskrev lät lite sisådär tror det har något med homosexuella att gör va något med att man skulle smörja in sig i olija om inte det låter lite bögit så vete fan vad  det kan vara...
Åter till plugget nu ha det nice bitch

GRATTIS PAPPA! <3

Idag är det måndag som är första veckodagen som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska guden Måne.
Först så var jag i skolan och hade prov om motorer och det gick typ fett bra chill pill. sedan hade jag tååååååkig engelska.... Efter lunchen så åkte vi iväg och spelade "regering för en dag", jag var galet bra och mitt land vann med sammarbete med Bati och Domro. Sedan var kl redan 16:00, gud vad tiden går fort när man har roligt (noooot).
Jag var ju redan i staden så jag fortsatte till T-centralen och köpte en skjorta till min käre far som fyller år idag, han blev stor:). Jag avslutade stadsturen med att ragga på lite fjortisar på plattan och fann natta som jag var med tills jag skulle på kalas hos fadern själv.
Där blev det först lite champange (moët) hehe brat, sedan mat och mycket tårta.
 nu sitter jag och funderar på om jag ska glo en rulle eller något.

Föresten visste ni att det är svårare att söva en rödhårig än en brunett och blondin.

Så här kommer jag se ut när jag blir äldre runt 50+

pusselago på er pözzzz


Annorlunda dag

Hej hopp!
idag har det varigt en dag utöver det vanliga. Först vill jag börja med att förklara varför jag inte har uppdaterat tidigare idag. Det är för att men dator har varit trasig och har inte fått den att funka förens nu (det är ju inte varjedag den går sönder). Sen så har jag städat huset (känner mig duktig). Sedan för att få lite andra tankar i huvudet så gick jag ut och red med min syster, jag tycker att jag var helt okej för att itne har ridigt på länge och inte så många gånger i mitt liv. Men jag måste säga att det var kul men jobbigt och svårare än jag trodde (a). Så nu lutar det väl åt att se klart "Pineapple Express" som hon, jag, Jonas och david började se igår.

viste ni?
Att man är ca 2 cm längre om man mätersig på morgonen än om man mäter sig på kvällen. deta är för att koter och ben i kroppen har tryckts ihop under dagen när man har belastat den. Testa om ni inte tror mig...


Ha det bra ses imorgon :) pözzzz

Let´s dance

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa hon är ute.. Igår kl 22.37 åkte Blondinbella ut ur let´s dance, vilken lättnad för domarna att slippa tjata om hennes stela ben och det andra kan sitter och skriva upp ltie oliak sakaer men det orkar jag itne och det är inte så intressant enligt mig...

 Hon ler...
Är det ett äckta elelr är det ett falskt lende? är man så glad av att åka ut som numer 2, innan carl-jan och dom... 

Fy fan

Fy fan för dryga människor. hur orkar folk hålla på och vara så.
varför itne bara vara öppna och trevligt se saker från det ljus och itne från det mörka, eller att man bara har någon ond tanke eller plan bakom allt som man ska använda för att såra dom med sen elelr att jävlas med dom sen...
Ni dryga människor kan vara i graven där det itne plågar någo men va FAN inte det i detta liv.

segt...

Så nu har jagjust ätit och sett på "Låt den rätte komma in", hyfsat bra funkar att se när man har tråkigt. För er som itne vet de så handlar den om en vampyr som lever vid Blackeberg som går och förälskarsig i en norrmal kille elelr ja en tönt...
resten av kvällen ska jag bara ta det lungt blir väl att titta på någon mer film och bara tjocka mig ska åka och köpa godis snart. mmmmm vad goooooottt.
Ikväll är det ju också let´s dance där jag måste komentera Blondinbella som jag tycker har varigt riktigt dålig, man kunde ju tro att en tjej i 18 års ålder eller vad hon nu är skulle ha lite bättre taktkänsla, vara lite smidigare och ha snygga rörelser men icke det... Som dom säger i Linköping BEDRÖVLIGT.

När man tänker på Linköping så kommer man att tänka på vattenskidor också vilket gör att ma nlängtar änumera till sommaren. nice att bada, basta sola och bli såhär härligt brun som alla vill bli. ja jag vet att det lät lite bögit men det är ju så...

                        
                                                        Säger då det tycker alla ska åka vattenskidor i sommar...

viste ni att om man simmar i en almän poll i en timme så har man fått i sig en liter urin.
Sen att man sitter på toa ca 6 månader av sitt liv...

mer om det sen puss så länge

godnatt små änglar

Nu är det då dags för mig att läga mig i sängen och titta på någon film jag itne har sett på länge. Hmmm undrar vad det kan bli, aja det för jag se när jag väljer...
men innan jag sover tänkte jag berätta lite om vad man bör veta om drottnongholm.
1, Jag bor här samt min familj och david han som är känd som analsexmanen med familj ja och många många fler så som kunga familjen men det viste nog alla.
2, det finns gått om åkrar där man kan springa naken på somaren och leka att man är fri.
3, vi har en buss som går som oftast var 40 min ( i rusningstrafik).
4, ni som tror att Drottningholm är landet ni tror helt fel, elelr okej inte helt fel...
5, Drottnigholm är då bättre än ekerö så man ska itne blanda ihop elelr säga att Ekerö och Drottngholm är samma sak.

Föresten viste ni att noshöningens horn består av samman pressat hår. 
Att joppte har planerat att hamna i fyllecell på fredag kväll haha ofta du planerar det.
Att Alexis har startat ett företag som hyrut partytält nackdel med dom är att dom bara har gjort gratis jobb hela tiden så dom kan iten har gåt plus än.
Att David Widen har börjat blivit lite förälskad i en viss Erica W.
Men det största av allt är att David, Jonas, Alexis och Martin har blivit frigivna av polisen från deras anmälan...

God natt nu ska jag lägga mig och tänka över mina synder

Torsdag

Hej hopp!
idag har jag jobbat samma lika som igår. vart lite hlavsegt har iten så mycket att göta på jobbet just nu så har typ suttit och pillat navelludd och ätit semlor, fikat och haft rast den största delen av dagen har förigt skönt.
Just nu sitter jag och gör inte så mycket kollar runt lite och väntar på mat (dom har inte ens börjat laga den än) :(
Frågan är om man ska vara lite duktig och plugga innan man äter för det kan behövas, men det är ju så tråkigt:(

Men nu ska jag fixa och trixa lite kommer tillbaka sen hoppas ni kan vänta på mig och inte dör av saknaden efter mig...

Onödig eller Bra att veta?

Nu är det dags för dagens onödiga eller bra att veta fakta tänkte jag. ni får själva välja vad som är bra att veta eller vadsom är onödigt samt kul...
tillexempel som att
. Huden hos en vuxen människa väger 2,7 Kg, det är den dubbla vikten av hjärnan.
. en giraff kan slicka sig ren om öronen.
. Den röda pricken på drycken 7up kommer ifrån han som uppfan den för att han hade röda ögon, han var albino.
.Zebrans ränder kan jämföras med människans fingeravtryck det är alla olika.
. Det tar ca 507 år för en snigel att ta sig runt hela jorden.
. Man kan itne ta självmord genom att hålla andan utan hjälpmedel.
.Greklands nationalsång ha 158 verser men man sjunger bara det två första.

Nu har ni lite att berätta för era vänner, har ni något onödigt eller bra att veta så skriv det i en komentar så kanske jag skriver upp det imrong:)
vill också att ni skriver om det är bra eller onödigt att veta dessa saker:P

tack för mig ta det lungt ikväll alla
MJ

vooofff

jag tänkte att ni skulle få en lite bild på grund av att folk har klgat på att det finns förlite bilder på bloggen det verkar inte nöja sig med att jag beskrev vad jag hade på mig. men här är en bild på den galna hunden jag passade / lekte med igår (Berra)                                             

Berra är 8 veckor och galen fast lugnt när han sover.


åhh n hittade jag en bild på en av våra katter också Zelma när hon gör något... Fråga mig inte vad, någon som har ett förslag?

finns några frågetäcken?

Japp du har man ätit och kommer hem. Har ju jobbat från kl 6,45 till 15.45 lite segt men men.
tyvär har jag inga bilder på "dagens outfit" som jag har hört att man ska lägga upp ledsen för det. Men jag kan ju beskriva vad jag hade på mig istället det är ju typ samam sak liksom bah. ett par svarta strumpor, ett par blåa arbets-byxor en svart tröja.
är det någon mer än jag som har reagerat på hur mycket radio folk på radio och vissa tidningar har pratat om att barack obamasa fel eller om det var han den höga domaren som läst eden innan barack skulle härma/sägaefter/upprepa "härmapa".
Och hur ska man göra med spelet neger och präsedent nu? kommer det heta muslim och präsedent eller busch och präsident? och kommer han kunna genomföra allt han pratar om elelr va det bara prat?
det finns ju några frågetäcken och pressen på han är hög.

Idag vill jag även berätta att Hanna Bergström var fjortisen som en lyckades gissa rätt på.

kommer in lite senare igen ska ni veta med lite annan onödig fakta men som kan vara bra att veta ibland:D

Man får inte vara dum.

Nä det blev ingen hockey ikväll...
så därför tänkte jag berätta bra att veta saker istället som att
... man nyser 160 km/h
... man kan inte nysa och titta samtidigt
... att en blond har ca 150 000 hårstrån, en brun ca 100 000 och en rödhårig ca 90 000
... att en krokodil inte kan räcka ut tungan
... att bögar i genomsnitt gillar Saab bilar med än andra bilar
... den som dricker kaffe har 66% mindre riskt att begå självmord.


 
Lilla sara kom hem till sin pappa och frågade:
vet du varför bladlöss är så små?

pappan:
Näää jag vet inte.

lilla sara:
För att dom har stannat i växten.


Men nu ska jag nog se på onskan och prata lite skit i telefonen. ha det bra
ciao

Hemma

Nu har jag ju kommit hem efter att jag har jobbat galet hårt i skolan har läst en sida på hela dagen önskar att det var lite mindre att göra om dagarna:(

just fan innan jag glömer det, ifall man lärsig att få ut all energi som solen strålar ut och täcker den teckniken över alla öknar i värden skulle man få tillräckligt med energi till hela jorden och 1000 gånger mer...

annars så sitter jag just nu och passar en hund (mycket intressant) helt galen är den...
mer om mig och min dag lite senare

MJ

Gissa fjortisen?

Tja!
Nu tänkte jag presentera en ny tävling/lek som heter gissa fjortisen som komemr komma upp ibland någon gång i veckan.
Det kommer komma en sensurerad bild på någon sen får ni skriva en komentar och gissa vem fjortisen är...(ingen går säker). svarre

Första bilden komemr nu!

så gissa på:) !


Hmmm svårare än jag trodde!

Då är ju frågan vad ska man skriva :S
kan ju säga att jag inte vet hur man svarar på komentarer men det kommer jag nog på med tiden...

Men åter till min kända blogg som är galet populär fler än jag trodde läser den, vilket är bra med tanke på min baktanke.
Nu ska man ju skriva vad man har gjort och sån under dagen men det är ju sjukt tråkigt för folk vet ju att man vaknar äter lite går till skolan eller jobbet sedan röra sig hem för att plugga vidare (vilket jag aldrig gör). så det tycker jag att vi skippar. Låt mig få lite tid så ska jag komma på vad som är mer intressand att läsa om.
tillexempel att Sverige har ca 860 st vindkraftverk... mycket intressant.

vem vet kanske komemr med något mer intressand innan kvällen är slut, kanske som hur många japaner det går in i en golf...eller att joppte har blivit singel...
tack och hej

Tack till

Det är inte lätt att driva en stor och känd blogg har jag redan fattat... så jag har tagit hjälp utav en som har fått designa min blogg, tack olivia. Samt vill jag tacka Julia som sponsrar mig med godis från karamellkungen (är mage glad så är människan glad). så mina trogna läsare tänk på vad ni äter man måste äta rätt s man lever ett långt och lyckligt liv, men mer om rätt mat kommernågon annan dag.

MJ


martin vs blondinbella


blogg ?

vad fan gör man på en blogg?
aja jag ville bara se om jag kunde få lika många besökare som blondinbella har per dag fast jag ville ha det under någon timme bara:)
tror ni att jag kommer lyckas:D punga gärna in en kommentar om man kan det här så ska jag försöka lösa hur man löser det :D

RSS 2.0