26/2

Aj aj mycket illa har varigt så upptagen hela min födelsedag så ajg har inte hunnit med att blogga inte riktigt min sak att glöma det men men även solen har sinna fläckar.
har haft en trevlig dag måste jag erkänna började rätt lungt rörde mig in mot aba senare för att baka lite tårta fixa inför kvällen med middag och sånt hade en hemlig person med mig som hjälpte till...

sedan efter vi hade ätit så rörde vi oss ut och kollade vad som hände på stan va inte så mycket några skulle ut på krogen och vissa bara chilla jag föredrog chilla har ju varigt sjuk en vecka.

så sagt och gjort så ska jag lägga mig och glo en film nu imorgon blir ju en annadag puss

25/2-09

Ja vad ska man mer säga en att jag håller på att frisknatill har tagit det lungt idag träffat david och lite annat folk samt spelat nintendo wii. mycket roligt spel tror jag ska köpa ett sånt :P

Imorgon ska jag till min far och äta middag med familjen och några mycket trevligt och gott hoppas jag med många fina presenter hoppas jag (har inte önskat mig något).

viste ni att:
en struts öga är större än dens egna hjärna.
Det vanligaste tjej namnet i Sverige är Maria Johansson
Att vi föds utan knäskolar och att dom först efter sex års åldes som dom är utvecklade


mindre sjuk

Nu så börjar jag må bättre ska man säga att man blir friskare eller att man är mindre sjuk?  men vad fan är det för stil att vara sjuk när man har lov...
det har man ju inte tid med:(
har ju fått massa telefon samtal och smsa om att jag ska komma uy och åka pulka men det har ju itne gått har inte orkat mig fram till datorn äns.
men nu är det bättre fyller ju år på torsdag den 26 för er som vill veta och som vill gratta mig :D

grattis martin i förskott :)

sjuk typ

ohh fett jobbigt att jag håller på att bli sjuk:(
det ska man ju bli på vardagar när det är skola inbet på lov eller helger mycket mycket illa:(
men men man får väl ligga nerbäddad i sängen och mysa med sig själv och massa godis och chips så man blir tjock och mysig:)

snart lov

Då har man jobbat sista dagen före lovet nu då.
För att imorgon ska jag och några fårn skolan dra och spela tennis samt bädminton kommer nog blir roligt har inte spelat tennis på några år, så får se om jag minns hur man träffar bollen.

idag efter jag hade jobbat så åkte jag till min systers jobb för att hjälpa henne att handla mat som vi skulle äta till middag mycket trevligt. föresten är dt någon som kan komma med några bra film förslag som man kan se under lovet?
 
puss


onsdag 18/2

ojoj vilken dag det har varigt:p
började kl 7 så gick up halv 6, för att sedan äta lunch vid 10 blev kött och potatisgrateng, sedan jobba vidare hårt hårt för att sluta vid 16 :)
när jag var på väg hem så märkte jag att jag inte kom hem på något sätt så det var ju bara att börja knata i 25 min, måste säga att det var ganska skönt gick ju och lyssna på radio och kände hur livet var bra :)
Men jag måste ju erkänna att jag blir lite iriterad på alla som ska utomlans varför bjuder ni inte med mig för... lämnar mig hemma i Sverige.

men nu ska jag laga mat för det måste man ju också göra så man inte svälter.
'
föresten så fyller jag år om 8 dagar bara så att ni vet ;) den 26/2 04.14

jesus


Tada:P
nu är jag hemma efter en lång skoldag har ju som sagt jobbat väldigt hårt idag.
Först åt jag en utsökt skagen macka till frökost sedan såg vi på en film om jesus sista 12 timmar efter det hade jag engelska prov tror det gick okej...
Sen åt jag en riktigt tråkig lunch någon tråkig fisk fyy för det:( Efter lunch så såg vi vidare på filmen sen hade vi projekt arbete där jag och jim blev klara med vårt arbete.



Se här hittade en bild från filmen vi såg. Måste erkänna att filmen var ganska ballt gjord alla skådispelare pratade hibreiska eller vad det heter och sen så fick man se när och hur dom plågade lilla jesus och hur dom spikade upp han på korset. tyvär så kommer jag itne ihåg namnen på filmen så det får ni forska fram själva...
Nu ska jag kolla igenom projekt arbetet en sista gång innan jag skickar in det.

Nyköping - utbildnings svar

För er som inte viste om att jag var i Nyköping för några veckor sen på en utbildning för att bli vattenskid domare och kalkylator så vet ni det nu och jag har även fått mina prov resultat.

För er som undrade förut om jag klarade min domar utbildning samt kalkuleringsutbildning så kan jag berätta att jag klarade det galant. var i en av det grupper som har haft dom bästa resultaten någonsin i det, måste nog vara tack vare mig :)
Har hört snack om att alla blev inte godkända på trick bedömningen men jag ar en av dom som klara det så det är ju nice.
Nu längtarman efter att vattenskids tiden ska börja igen så att man kan åka lite och bada:)



Titta jag bjöd även på lite bilder när jag åker. punga gärna in en gullig komentar eller två:)




Blogg

ojoj vad alla tjatar på att jag måste uppdatera min blogg...
Men ni ska vet att det inte är så lätt när min dator har gått sönder, måste ju sitta och tigga till mig en dator hemma bland alla andra som är nördar...

Idag hade jag styrteknik B prov, Imorgon har jag antenprov, Engelska-prov och projekt inläminng usch vad mycket:(

Men nu ska jag sätta mig och plugga vidare Engelska så att man kansek kan klara det för engångs skull :D

För er som vill vet så har Berra vådan hund opereras idag och det verkar ha gått bra som allt ser ut just nu, men får mer fakta imorgon om det...

Ledsen för att jag iten har några bilder men kan itne infoga några just nu.

potatiskanon

För er som vill veta så kan jag berätta att det blir ett jävla drag i en potatiskanon om man får till rätt blandning mellan syre och branfalig spry. men komma md lite mer info om hur man gör sen. puss så länge
kan inte lägga upp någon bild än har ju inte min dator:(


Fredag

Seg dag igår inget gick som det skulle...
Börja med att jag vakna och hade sjukt ont i ryggen så jag kunde inte jobba, så fick beställa en tid hos en kiropraktor eller vad det heter. Sen så var jag tvungen att hjälpa mormor med att sätta upp hennes nya lampor och fixa hennes dator.
Plus att min dator har pajat nu så den funkar ju inte riktigt surt.
Sen på fredagkvällen så vid nio måste jag åka till djur akuten för att våran hund hade ramlat ner för trappan så där satt jag och min mamma tills kl halv 2 ca. men men det är ju sånt som händer.

vänner

Sitter och pratar med Frikki dicki och kom på att vänner är något bra att ha. sånna som man kan prata med allt om. tex: Att hann sa upp kontakten med pål. och att matte gillar att hålla på med fler samtidigt, eller att finskar låter sjukt kul när det blir upprörda (fans 2 på mitt jobb idag) eller att frikki dicki ska flytta till london och plugga.
Sen så har jag hört talasom om att det kommer dyka upp en blogg med några stora bloggare som sak göra en gemensam.
Finns ganska mycket att prata om men mer kan jag inte säga här.

usch

åhh vilken dålig dag:(
Började med att jag försov mig (inte så mycket) men ändå. sen så vid lunch ringer chefen att jag ska jobba på ett annats ställe imorgon, jag som hade sett fram emot att vara ledigimorgon. Men nej nej han skulle hitta något annat ställe till mig över en dag. Behöver ju plugga nu sprack hela min planering nu måste jag plugga mycket mer idag istället:(
Troligtvis måste jag åka och hjälpa mormor idag med så har fullt upp jobbigt jobbig men men överlevr nog.

puss

Natti

Nu är det dags för att krypa till korgs. Ska upp samma tid som idag så det lutar åt sängen nu


Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
och Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
Men viste ni att serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av
att han inte har några byxor.

Omdöme

Att döma andra utifrån vad folk skriver och säger är ju skjukt enligt mig. Varför ska man lyssna på vad andra tycker om vissa personer. Enligt mig så ska man bilda sig en egen uppfattnng från början innan man kan hålla med eller inte hålla med om vad som sägs.
Jag tror att det finns många som har undvikit folk för att dens vänner har sagt det. Fel enligt mig.
Ni som bara följer andras åsikter är fega och osäkra. Så innan ni fattar beslut om vad ni tycker om olika människor så försök lär käna dom lite och sen kan ni tycka vad ni vill.
Finns säkert dom som har gått emot vad folk sagt och funnit kärleken samt vänner på vägen. Sen finns det säkert dom som har gått emot och upptäckt att folket hade rätt. Men en tumme upp för er som vågat tareda på saker själva.

Studera

Så nu har jag duschat riktigt skönt var det .
I vanliga fall så brukar man komma på mång roliga tankar och ideér när man duschar men inte idag inte:(
Kom bara på att jag vet tvungen att plugga inför nästa vecka (hatar att plugga) speciellt när det är så långt kvar, fast jag vet att jag måste börja nu för att hinna.

Så på tal om plugg så kommer det en bild på min klass så ni kan se hur roliga och trevliga vi ser ut ...
hitta mig om ni kan ;)




Hemma

Så nu är jag hemma efter en lång dag.
Gick upp halv 6 (sov lite längre) sen så åt jag frukost i min ensamhet när alla sov, vilket jag tycker är lite tråkigt varför kan folk inte gå upp och vara sociala med mig när jag äter och är uppe tidig för en gångs skull...
Började jobba vi ca kl 7, sedan var det lunch som gälde vid 10 rycket (sjukt nice att äta buffé till lunch) rekomenderar det då blir man tjock och gald.
sluta runt 4 lyckades hinna med min buss hem så jag slapp att vänta i 40 min på nästa.
Nu är jag hemma och tar det lungt bara ska hoppa in i duschen snart hade jag tänkte.

see you later aligator :P


kväller

Natti natt ska lägga mig nu kasnke se en film om jag orkar... Ska upp klockan 5 imorgon och jobba så bäst att man blir utvilad annars blir bossen inte glad. kommer hem vid ca halv 5 kanske så lång men spännande och lärorik dag.

Föresten viste ni att kvinnoer blinkar ca 2 gånger så ofta som män.
och att isbjörnar är vänsterhänta.
Eller att ankans kvackande inte ekar, varför vet jag inte.
Sist men inte minst att det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

natti natt sov gott alla

Stockholms veckan nu?


Kan det stämma det jag hör att Stockholms veckan redan börjar nästa lördag?
Jag tror inte det, med det snackas galet om att Stockholms vecakn som brukar vara på troppan och gotland har blivit flyttad till ekerö, så vi syns nog där alla brats ;)
 

Synd alltså

Fan vad nice det hade varit att vara fjortis tjej på ekerö eller bromma.
Med tanke på hur många desperata killar som det finns så skulle man ju kunna ligga med olika varje dag och ändå se fram emot nästa dag. finns ju dock några tjejer som har kommit på den ideén och verkar gillar det.

Det hemliga paret O.i.i. & M.tt. är tillbaka på spåret igen och smygger sig upp långsamt, för att det inte ska komma ut men saker brukar ha svårt att vara hemliga har jag märkt.

och att J.pp.e & S.i.a (ryssen)håller på att bilda romans...

D.widen med hans nya tjej ska vi inte glömma, har märkt att det är ett stort ämne på flera bloggar...

R.Wagi fortfarande skrytter om sina tjejer (missdick samt klunkar tove) och att han blev lite sne på D.Widen när han tog missdick från honnom

josefine W håller på att ragga upp en 23 åring och en 21 åring samtidigt inte illa. blev joppte dumpad för två som är typ 2 år äldre än han?

Men nu ska jag gå och laga lite mat :) galet hungrig ska ni veta

Jocke F

Tjabba!
sitter hemma hos jocke Faerden på ekerö och fördröjer tiden lite, sitter och pratar skit om folk och få reda på mycket spännade saker om vissa tjejer (och några killar)...
Eller ska man kalla varelserna på ekerö för djur?
Men kanske kommer lite mer detalier senare måste går och hinna med en buss nu.

puss å kram så länge

fisk kvinnan


Titta nu har jag lärt mig hur man lägger upp filmer :)
Så jag börjar med att lägga upp en film på någon som tror att hon är en fisk eller kan prata med dom... (inte så normalt enligt mig)


lördagkväll /analsexman


Gårdagen vad helt okej trevligt folk och mysig stämning nere på lunda där jag tillbringade gårdags kvällen.
Men att folk alltid ska dricak så mycket varför inte var nyktra och ha rolig ändå... Det är en fråga man aldrig får något bra svat på:P
men min kväll var bra DÅ är frågan var david widen (analsex manen) var hans kväll lika bra. Han började med att langa en diss till alla som han skulle festa med för att åka och träffa sin nya älskarina...
Efter det jag ahr hört så kommer man fram till att han gillade sin kväll och att det var typ mysigt och trevligt att träffa tjejen vid namn Cas..... Doc så var hon inte 93a som jag trodde elelr hade hört det kom fram att hon är 94 (14 år gammal).
David har alltså satt en 94 knappt en månad efter skiftet 2009. Inte bara det, det har även kommit fram att han tog henne  som likadant som han gjorde med AE
 
nog om det ska kolla vidare på världen nu puss å kram

illa david

det har kommit fram att david widen har hittat en ny tjej...
Är det hans nya flickvän?
Han har inte vågat gått ut med någon bild än men han säger att hon är snygg men det tvivlar jag på för jag vet hur hans andra tjejer har sett ut som han säger är snygga men inte visare bild på...
brukar vara små tjejer som är oskulder och desperata med att bli av med oskulden.
Då har dom fått tag i davids msn / numer och bestämmer träff med han och så hjälper han dom ovavsett utsende.
Så kanske är han en snäll kille som bara vill andra väl. eller desperat själv.

pusss

kön

vissa saker påminner om könet så som...

Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att se rakt igenom.
Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får så många träffar..
Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att plocka upp folk på...
Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen...
Hammare - kvinnlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste 5000 åren, men den är händig att ha hemma.

nu är det dags att sova ska upp och jobba imorgon puss kram
ps: En naken man är inte rädd för ficktjuvar.

tjollahopp

Idag har jag du varigt i skolan som alla måndagar (tråkigt). har inte gjort så mycket har typ suttit och pillat navelludd:)
tyvär har jag itne tid att skriva mer idag men imorng blir det nice:)
ska duscha nu och ltie sånt sen dra till miss N janson :P
natti natti alla :D

70

mycket mycket skönt :)
kan ju ni fundera på...
är i allfall hemma från nyköping nu och väntar på att mamma och dom ska komma hem med mat.

det kan jag ju berätta med att joppte var bögen på bilden.
men det viste typ alla så får väl svåra till det lite mera.
sen vill jag passa på att säga att jag är irriterad och trött på en vis person som börjar på H.
kommer inte säga vem (än så länge)

ps: det är 70 på tranebergsbron eller den nya i allfall:P
puss å kram all nigers


RSS 2.0